Projecte

Plataforma per la promoció de la salut integral

Som una plataforma formada per habitants del Collsacabra que compartim una mateixa il·lusió, visió i tenim objectius comuns. Ens hem organitzat per fer-los realitat:

La nostra proposta neix a partir d’una concepció comuna de la salut que esdevé el marc de referència (descrit a continuació) en el desenvolupament de la nostra tasca de servei a la comunitat.

FINALITATS

  • Fomentar la salut i el desenvolupament integral de l’ésser humà en l’àmbit del Cabrerès, entenent la salut com a estat d’equilibri i benestar físic, psíquic i emocional en un mateix, en la comunitat i en l’entorn.
  • Crear sinergies en l’exercici del nostre treball en la promoció de valors compartits.

OBJECTIUS

  • Donar més visibilitat i accessibilitat a les cultures de salut holístiques, alternatives i tradicionals ja presents en l’àmbit local i d’arreu del món.
  • Millorar la qualitat de vida dels usuaris tot facilitant-los eines per a millorar i mantenir el benestar i la vitalitat.
  • Estimular la creativitat i co-creativitat dels usuaris per a transformar hàbits de vida i crear un impacte positiu en la vida personal, familiar, social i ecològica de la contrada.

QUÈ OFERIM

  • Proposem entre diversos cursos setmanals regulars, una activitat especial mensual i activitats esporàdiques variades per a un públic divers. Entre les activitats setmanals es troben la pràctica de Qigong, Hatha Ioga, Treball Corporal Integratiu per a adults i famílies, aproximació al sòl pelvià a través de la veu i treball de la veu a través de la consciència corporal.
  • Ens proposem contemplar les diferents necessitats i interessos de la població: les diferents franges d’edat, sexe, estil de vida, moment vital (lactància, velletat, cura d’infants, etc.) i necessitats especials (al·lèrgies, discapacitat, etc.).
  • Oferim quotes mensuals conjuntes per poder participar en més d’una activitat a preus reduïts.Atraure i consolidar una comunitat àmplia, que aculli a membres usuaris de totes les poblacions del Collsacabra: Cantonigròs, l’Esquirol, Rupit-Pruit, Tavertet, Sant Martí Sescorts i dels pobles colindants de la comarca d’Osona, la Garrotxa i d’arreu. En aquest darrer cas, contribuir a la activitat econòmica (comerç, hostaleria, etc.) de la zona.
  • Facilitem una plataforma de difusió d’activitats, serveis i coneixements externs aprofitant l’estructura, la xarxa i la capacitat de difusió de Collsacabra Salut Creativa, tot creant comunitat i suport a les iniciatives que procuren pel benestar de les persones.

QUI SOM