Taller Qigong i Creativitat

taller intensiu primavera

20 i 21 d’abril
a Cantonigròs

 Treball d'equilibri, coneixement i expressió d'un mateix

Dissabte 20

Qigong: matí 10:00 – 13:00, tarda 14:30 – 16:30
– Meditació
– Postura de l’arbre 站桩 zhan zhuang
– Qigong de les Sis Direccions 六合功 liu he gong

Diumenge 21

Qigong i creativitat: matí 10:00 – 13:00, tarda 14:30 – 16:30
– Exploració de la creativitat en el moviment, la veu i el traç de pinzell, a a partir de tècniques del qigong de regulació del cos, l’estat mental i la respiració.


Faciliten el taller:

Gerard Torrents es dedica a la pràctica i l’ensenyament del tai chi i el qigong, entre d’altres arts com la pintura i la música, ja des de fa dècades. En un enfoc creatiu de les tècniques del qigong i en l’àmbit de l’art teràpia ha facilitat nombrosos tallers, seminaris i performances en col·laboració amb artistes i institucions diverses.

Estel Vilar compagina l’ofici de traducció del xinès amb la pràctica i ensenyament del qigong, així com la dinamització de processos creatius on participa a través de l’expressió musical, escrita i corporal. Ha estudiat i treballat durant els darrers 6 anys a l’Institut de Recerca en Qigong de Xangai.

Preus:
50 euros / un sol dia
90 euros / tots dos dies
* Descompte del 10% pels alumnes amb abonament mensual de Collsacabra Salut Creativa, estudiants, i inscripcions de grups de 3 o més.

Lloc:
L’Esplai, 2n pis
C/ Major, 49
Cantonigròs

* Nota sobre l’organització dels dinars:
Els qui ho vulguin (cal confirmació) farem un pic-nic comunitari on cadascú porti un plat, beguda o postre per compartir. Cal portar plat, got i coberts. Si no, al poble hi ha també diversos establiments on es pot menjar.

Si us plau, confirmeu la vostra assistència abans del 13 d’abril

Contacte:

www.collsacabrasalutcreativa.com